ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PS5 Slim: Τι ισχύει με τις φήμες για την κυκλοφορία του

Να πιστέψουμε τις ευχάριστες φήμες και να αναμένουμε την κυκλοφορία του PS5 Slim ή μήπως δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουμε;

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η… φήμη ότι το ολοκαίνουργιο Playstation 5 Slim βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Τουλάχιστον αυτό έμοιαζε να αναφέρεται για το PS5 στην ιστοσελίδα του Good Guys, ενός τεράστιου καταστήματος της Αυστραλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι ιδιαίτερα παρατηρητικοί χρήστες των social media ανακάλυψαν πως η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων πρόσθεσε μια καταχώρηση, στην οποία αναγράφεται: «Το λεπτότερο, με νέα εμφάνιση PlayStation 5 – απίστευτα ζωντανά, ζωηρά χρώματα με εκπληκτική HDR απεικόνιση και immersion – είτε παίζετε παιχνίδια είτε κάνετε streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών».

Μόνο φήμες το νέο PS5 Slim;

Προφανώς, μετά από αυτήν την καταχώρηση δεν χρειάστηκε και πολύ για να ξεκινήσουν οι εικασίες περί νέου PS5 Slim, αφού και η αλυσίδα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών Good Guys περιλαμβάνει πάνω από 100 καταστήματα και απασχολεί 3500 υπαλλήλους, οπότε θα μπορούσε πιθανώς να γνωρίζει παραπάνω λεπτομέρειες, εάν όντως η Sony ετοιμαζόταν για κάποιο νέο λανσάρισμα.

Φυσικά, αυτές οι φήμες εντάθηκαν ακόμα περισσότερο καθώς έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι η εταιρεία κολοσσός εργάζεται πάνω σε μια ανανεωμένη εκδοχή του βασικού μοντέλου του Playstation 5, η οποία θα διαθέτει αποσπώμενο μέσο ανάγνωσης δίσκων αλλά όχι αναβαθμισμένες τεχνικές προδιαγραφές.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του νέου Playstation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2023 και στόχος της Sony είναι η μείωση του κόστους κατασκευής και αποστολής των δύο υπάρχοντών PS5 (κανονικό και Digital), τα οποία θα σταματήσουν να πωλούνται εφόσον γίνει διαθέσιμο το νέο μοντέλο.

Κι ενώ όλα δείχνουν πώς το νέο PS5 Slim είναι πραγματικότητα, η καταχώρηση τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όπως αναφέρει και ο χρήστης με το username «Okami Games», η συγκεκριμένη καταχώρηση φαίνεται να υπάρχει από το 2021 και αρχικά αφορούσε το PlayStation 4 Slim.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο το PS4 άλλαξε σε PS5, προκαλώντας την αναστάτωση, χωρίς ουσιαστικό -όπως φαίνεται- λόγο.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία ενός νέου ή ανανεωμένου υπάρχοντος μοντέλου θα χρειαστεί υπομονή και να απολαύσουμε τα διαθέσιμα, δίνοντας χρόνο στην Sony για την επόμενη δυνατή αναβάθμιση.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση