ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεδρικοί Υποψήφιοι - Ποιος είναι αναλογικός και ποιος ψηφιακός;

Ποιο είναι το πρόγραμμά τους για την Κύπρο στην ψηφιακή εποχή;

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της Δημοκρατίας συζητούν επι της ουσίας για το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών στο Digital Agenda Cyprus Summit.

• Ποιο είναι το πρόγραμμά τους για την Κύπρο στην ψηφιακή εποχή; Οι αλλαγές στην κατεύθυνση της παιδείας μας, η προσπάθεια για προσέλευση εταιρειών τεχνολογίας, οι αναγκαίες επενδύσεις σε υποδομές, η ηλιακή ενέργεια ως χαμένη ευκαιρία ή ως προοπτική;

• Αβέρωφ Νεοφύτου, Αντρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης, συζητούν ελεύθερα για την εξέλιξη της Κύπρου σε ένα σύγχρονο κράτος που θα πρωτοπορεί και δεν θα τρέχει ουραγός.

To Digital Agenda Cyprus Summit είναι το μεγάλο συνέδριο νέας εποχής που διοργανώνεται στην Κύπρο που στόχο έχει την καθιέρωση ενός περιφερειακού συνεδρίου τεχνολογίας στηρίζοντας την χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή ως κόμβο ανταλλαγής ιδεών και λύσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας. Προς τον σκοπό αυτό κορυφαίοι ομιλητές απ όλο τον κόσμο καταφτάνουν στην Κύπρο κάθε χρόνο την τρίτη βδομάδα του Οκτώβρη και παρουσιάζουν ένα εύρος θεματολογίας με επίκεντρο την τεχνολογία και την νέα γενιά.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ώρα 17:00.

Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: digitalagendacy.com

Tech: Τελευταία Ενημέρωση