ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια λειτουργία από τα παλιά «επαναφέρει» το Facebook

Tο κουμπί του Poke άρχισε να γίνεται και πάλι ορατό

Λειτουργία που είχε «εξαφανιστεί» επαναφέρει το Facebook μετά από πολλά χρόνια. Μιλάμε φυσικά για την επιλογή του «Poke» (σκούντημα, όπως αναφερόταν στα ελληνικά). Βέβαια η συγκεκριμένη επιλογή δεν είχε καταργηθεί οριστικά από την πλατφόρμα, αλλά οι χρήστες θα έπρεπε να την ψάξουν στην αναζήτηση.

Οι αλλαγές

Η Meta ανέφερε ότι έκανε κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές στις αρχές του 2024 και το κουμπί του Poke άρχισε να γίνεται και πάλι ορατό, σε ορισμένους χρήστες σε κάποιες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ανέφερε ότι τα «σκουντήματα» ήταν 13 φορές περισσότερα από πριν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που η επιλογή άρχισε να γίνεται πιο ορατή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Meta και επικαλείται το businessinsider, πάνω από το 50% των Pokes έγιναν από προφίλ που ανήκουν σε ηλικίες από 18 έως 29 ετών.

Σε περίπτωση που το poke δεν εμφανίζεται δίπλα από κάποιο όνομα ενός χρήστη, αλλά εσείς θέλετε οπωσδήποτε να τον σκουντήσετε τότε θα πρέπει να γράψετε τη λέξη «Poke» στην αναζήτηση και τότε θα εμφανιστεί η επιλογή μαζί με τη λίστα των φίλων σας.

Πηγή: in.gr

Tech: Τελευταία Ενημέρωση