ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Kantinapp - Η νέα εφαρμογή για τους Κύπριους φιλάθλους

Η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργεία δοκιμαστικά στον τελικό

Το Kantinapp είναι μια νέα εφαρμογή που προσφέρει στους κύπριους φιλάθλους την επιλογή να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ότι επιθυμούν από τις καντίνες των σταδίων χωρίς να περιμένουν στη γραμμή και να παραλάβουν την παραγγελία τους όταν είναι έτοιμη.

Η καινοτόμα εφαρμογή δημιουργήθηκε με όραμα να βελτιώσει την γηπεδική εμπειρία του φίλαθλου κοινού προσφέροντας εύκολη, γρήγορη και ανέπαφη εξυπηρέτηση.

Εν μέσω πανδημίας, η εφαρμογή συνεισφέρει επίσης στην αποφυγή του συνωστισμού, τη διατήρηση των αποστάσεων και γενικότερα στην τήρηση των πρωτόκολλων ασφαλείας.

 

Η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργεία δοκιμαστικά στον τελικό κυπέλλου στην Δυτική και Ανατολική εξέδρα του Σταδίου ΓΣΠ, ενώ θα είναι διαθέσιμη στο στάδιο ΓΣΠ για όλα τα επερχόμενα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά το Kantinapp θα βρίσκεται και σε άλλα στάδια με σκοπό να προσφέρει μια καλύτερη γηπεδική εμπειρία σε όλο το φίλαθλο κοινό!

Για όσους φιλάθλους επιλέξουν να παραγγείλουν μέσω του Kantinapp αυτό το Σάββατο θα λάβουν δωρεάν popcorn με την πρώτη τους παραγγελία!

Μπές στο www.kantinapp.com.cy τώρα, κάνε την εγγραφή σου και μην σταθείς ποτέ ξανά στη γραμμή.

 

Tech: Τελευταία Ενημέρωση