ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

iPhone: Αυτή είναι η λειτουργία που κάνει το κινητό πιο αργό

Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο ζωής για την μπαταρία

Αν έχεις iPhone και χρησιμοποιείς την Siri να ξέρεις ότι αυτό επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής. Όπως εξηγεί ο Josh Jameson, CEO του Compare Internet, «η ψηφιακή βοηθός της Apple, Siri, κάνει εξατομικευμένες προτάσεις σε εσένα, με βάση τη δραστηριότητά σου».

Αν τις περισσότερες μέρες πηγαίνεις στο γυμναστήριο, η Siri πιθανώς θα σου προτείνει τη διαδρομή με βάση την ώρα που πηγαίνεις. Είναι τρομερά χρήσιμο, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να τρέξουν πολλές άλλες εσωτερικές διαδικασίες για να ολοκληρώσει τα πολύπλοκα tasks.

Αν θέλεις να απαλλαχθείς από τη ρύθμιση Siri Suggestions, πήγαινε στα Settings, στο Siri & Search. Κάτω από το Siri Suggestions, βγάλε τα suggestions από την Apple στο Look Up, Spotlight, Notifications, App Library & Spotlight, When Sharing και When Listening.

Ένας άλλος τρόπος για να επανακτήσετε γρήγορη ταχύτητα και μπαταρία με περισσότερο χρόνο ζωής, είναι μειώνοντας το Transparency και Motion.

Αν και δίνουν καλύτερη εικόνα και βάθος στην οθόνη, καθυστερούν σημαντικά το κινητό. Μπείτε και πάλι στις ρυθμίσεις (Settings), μετά στο General > Accessibility > Reduce Motion και On. Αντίστοιχα, μπείτε στο Accessibility και μετά Reduce Transparency.

Πηγή: news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση