ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος η SIM στα iPhone στην Ευρώπη;

Κάποια στιγμή η eSIM θα επικρατήσει παντού

Το iPhone 14 ήταν το πρώτο τηλέφωνο της Apple που κυκλοφόρησε αποκλειστικά με eSIM, μια αλλαγή που επηρέασε, ωστόσο, μόνο τις ΗΠΑ. Τώρα οι πληροφορίες θέλουν με τη σειρά search iPhone 15 να επηρεάζονται περισσότερες χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού ιστοτόπου MacGeneration που επικαλείται πηγή με γνώση του θέματος, η Γαλλία θα λάβει εκδόσεις μόνο για eSIM της σειράς search iPhone 15. Αυτά τα νέα είναι μεγάλα όχι μόνο για τους Γάλλους, ωστόσο, καθώς η search Apple τείνει να πουλά τα ίδια μοντέλα σε ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό είναι απλώς μια φήμη, καθώς δεν έχουν υιοθετήσει ευρέως την eSIM όλες οι χώρες με κατάστημα search Apple. Ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εξακολουθούν να μην προσφέρουν eSIM ως επιλογή, ή τουλάχιστον όχι με όλα τα σχέδιά τους. Μπορεί, λοιπόν, να μην αποκτήσουν όλες οι χώρες αυτού του τύπου search iPhone, αλλά μόνο εκείνες που είναι επαρκώς προετοιμασμένες για αυτά. Ωστόσο, σίγουρα κάποια στιγμή η eSIM θα επικρατήσει παντού.

Αυτό συμβαίνει επειδή η eSIM προσφέρει σημαντικά οφέλη ασφαλείας απλώς και μόνο επειδή δεν μπορεί να κλαπεί χωρίς το ίδιο το τηλέφωνο. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ελευθερώνει χώρο αφαιρώντας την ανάγκη για μια παραδοσιακή υποδοχή κάρτας SIM, η οποία καταλαμβάνει αρκετό. Αυτός ο νέος ελεύθερος χώρος μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί από τους κατασκευαστές για να τοποθετήσουν πιο χρήσιμο hardware.

Ακόμα κι αν η search Apple δεν παρουσιάσει search iPhone μόνο με eSIM στην Ευρώπη φέτος, θα είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο μέλλον με το search iPhone 16.

Πηγή: techblog

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση