ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τεχνολογία smartchip της Thales στο Samsung Galaxy S20

Η πρωτοποριακή single-chip τεχνολογία της Thales ενσωματωμένη στο τελευταίο εμβληματικό smartphone της Samsung.

Το Samsung Galaxy S20 είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή στην αγορά που διαθέτει την καινοτομία της Thales. Πρόκειται για τα πρώτα smartphone στον κόσμο που υποστηρίζονται από την ασφαλή λύση single-chip η οποία διασφαλίζει τόσο την συνδεσιμότητα της κινητής συσκευής όσο και την αξιοπιστία των ανέπαφων συναλλαγών που πραγματοποιεί ο χρήστης μέσω του κινητού του.

Η χρήση της καινοτόμας ενσωματωμένης τεχνολογίας ασφαλείας eSE προσφέρει νέες δυνατότητες για τη νέα γενιά καταναλωτικών συσκευών, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών NFC όπως οι ασφαλείς συναλλαγές και η έκδοση εισιτηρίων για τα μέσα μεταφοράς.

Η ολοένα και πιο δημοφιλής τεχνολογία της ενσωματωμένης SIM (eSIM) κάνει τη συνδεσιμότητα πιο εύκολη από ποτέ. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδέσεις τους σε δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσουν ή να αλλάξουν κάρτα SIM στο κινητό τους.

Με το GalaxyS20, οι χρήστες έχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε ανέπαφες εφαρμογές όπως τα εισιτήρια για μεταφορές και η ψηφιακή ταυτότητα (συμπεριλαμβανομένων καιεφαρμογών όπως το mobileδιαβατήριο και το mobile δίπλωμα οδήγησης)σε συμμόρφωση με τις σχετικές βιομηχανικές προδιαγραφές (GSMA, οργανισμοί πληρωμών και μεταφορών).

Η ενσωματωμένη τεχνολογία ασφαλείας (eSE) της Thales επίσης εξοικονομεί πολύτιμο χώρο σε smartphone, smartwatch και tablet.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X