ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Η Honor κάνει σιγά-σιγά την παρουσία της και στην κυπριακή αγορά

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Honor EarBuds 2 Lite περιλαμβάνει το Active Noise Cancellation,

Μέσα στο 2020 έγιναν αποστολές 3 εκατομμυρίων συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη σε όλο τον κόσμο, με τις τάσεις να ακολουθούν αυξητική πορεία και την παρουσία της Samsung στην κατηγορία είναι καταλυτική αφού κατέχει μερίδιο αγοράς της τάξης του 88%. Οι προβλέψεις λεν πως η αγορά των foldables θα υπερδιπλασιαστεί το τρέχον έτος με τις πωλήσεις να φτάνουν τα 9 εκ. 

Σε λίγες ημέρες αναμένεται η αφιξη του Xiaomi Mi Mix 4, όπως ενημερώνει επισήμως η εταιρεία. Η παρουσίαση θα γίνει στην Κίνα, σύμφωνα με το teaser που κυκλοφόρησε η Xiaomi στο Weibo.

Το θεαματικό στοιχείο της συσκευής είναι η μπροστινή κάμερα η οποία θα είναι τύπου under the display, καλά κρυμμένη κάτω από την οθόνη δηλαδή, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει τετραπλό camera setup, πιθανόν με μία ακόμα μικρή οθόνη στο πίσω μέρος. 

Η Honor η οποία κάνει σιγά σιγά την παρουσία της και στην κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε τα EarBuds 2 Lite, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές, με προσιτή τιμή των 69.90 ευρώ.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Honor EarBuds 2 Lite περιλαμβάνει το Active Noise Cancellation, με σκοπό τον περιορισμό των εξωτερικών θορύβων με απώτερο σκοπό την αύξηση της ποιότητας των κλήσεων, αλλά και της μουσικής ακρόασης. Υπάρχει η διαμόρφωση Awareness που βοηθά όποιον τα φορά να κινείται με άνεση στο δρόμο και να αντιλαμβάνεται καλύτερα τους γύρω θορύβους της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH