ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η FIFA θα φτιάξει το δικό της ποδοσφαιράκι

Το μήνυμα του Τζιάνι Ινφαντίνο

Σε μία νέα εποχή μπαίνει η παρουσία του ποδοσφαίρου στα video games, καθώς η ρήξη μεταξύ FIFA και EA Sports δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς όχι μόνο θα έχουμε τη μετονομασία του γνωστού παιχνιδιού που βγάζει ο αμερικανικός κολοσσός σε EA Sports FC, αλλά και η Παγκόσμια Συνομοσπονδία θα ετοιμάσει το δικό της «χτύπημα» για να ταράξει τα νερά.

Μπορεί οι προθέσεις της FIFA να ήταν γνωστές εδώ και καιρό, καθώς δεν ήταν λίγες οι φήμες που κυκλοφορούσαν, όμως ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από το στόμα του Τζιάνι Ινφαντίνο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

«Το νέο FIFA παιχνίδι – το FIFA 25, 26, 27 και ούτω καθεξής – θα είναι πάντα το καλύτερο egame για κάθε κορίτσι ή αγόρι, θα έχουμε νέα σχετικά με αυτό πολύ σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποια ομάδα ανάπτυξης θα συνεργαστεί με τη FIFA, όμως αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον χώρο των ποδοσφαιρικών τίτλων, καθώς εκτός από το κλασικό παιχνίδι της EA Sports και την είσοδο της FIFA, υπάρχει το eFootball της Konami που προσπαθεί να επιστρέψει δυναμικά, αλλά και το UFL που επίσης θέλει να μπει στην αγορά.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση