ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Huawei Watch Fit: Ο νέος personal trainer και βοηθός σας

Γνωρίστε το νέο gadget της κινεζικής εταιρείας

Η Huawei δείχνει μια τάση να καλύψει με κορυφαία μοντέλα όλες τις κατηγορίες των smartwatches και smart devices και πλέον έρχεται να προσεγγίσει και ένα πιο mainstream κοινό με το Huawei Watch Fit. Η συσκευή ανήκει στην mid-range κατηγορία και στο κουτί αγοράς περιλαμβάνεται το ίδιο το gadget με έναν φορτιστή USB.

Το κυρίως σώμα του είναι μαύρο, ασημί ή χρυσό με ροζ απόχρωση και είναι κατασκευασμένο από πολυμερές και κρύσταλλο. Είναι αδιάβροχο σε πισίνα ή θάλασσα έως και τα 5 μέτρα και το βάρος του αγγίζει οριακά τα 35 γραμμάρια για να μην κουράζει καθόλου στο χέρι σας. Η ανάλυση της οθόνης του (που είναι τεχνολογίας AMOLED) αγγίζει τις 1.64 ίντσες και σε ανάλυση φτάνει τα 456x280 pixels. Υποστηρίζει λειτουργίες αφής και gestures και στα δεξιά του σώματος βρίσκεται το μοναδικό πλήκτρο.

Ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 4GB, ενώ συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας μέσω Bluetooth και του Huawei Health App που συλλέγει όλα τα σχετικά δεδομένα της άσκησής σας. Πέραν της γυμναστικής, μπορεί να απαντήσει σε κλήσεις και να εμφανίσει μηνύματα, mails και άλλες ενημερώσεις.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει ένας αισθητήρας καρδιακών παλμών που μετράει και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και ιδιαίτερα θα φανεί και η λειτουργία της καταγραφής ύπνου που προσφέρει.

Στα της άσκησης, υποστηρίζει 96 προγράμματα σε 11 κατηγορίες και από πλευράς δεδομένων καταγράφει όσα χρειάζονται για να σας βγάλει μια αναλυτική παρουσίαση του τι κάνατε. Σημαντικό επίσης είναι πως έχει ενσωματωμένο GPS για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμη και χωρίς να έχετε κοντά το smartphones σας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την μπαταρία, η κατασκευάστρια εταιρεία υποστηρίζει πως μπορεί να προσφέρει έως και 10 μέρες λειτουργίας χωρίς φόρτιση, αλλά αν αθλείστε καθημερινά να περιμένετε πως αυτή η επίδοση κινείται χαμηλότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση