ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Canon παρουσίασε τη φωτογραφική μηχανή τσέπης PowerShot ZOOM

Μια super-zoom φωτογραφική μηχανή τσέπης, που προσφέρει στους χρήστες μια ιδανικά κοντινή θέση για τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής.

H Canon ανακοινώνει ανακοινώνει την κυκλοφορία της PowerShot ZOOM - μιας φωτογραφικής μηχανής 12 megapixel που χωράει στην παλάμη σας, με σταθεροποίηση εικόνας και εύκολο στη χρήση ζουμ 3 βημάτων, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους χρήστες να βιώσουν τη στιγμή και να την ξαναζήσουν με κάθε λεπτομέρεια.

Με μια δυναμική και καινοτόμο προοπτική στο σχεδιασμό του προϊόντος και τη χρηστικότητα, η Canon PowerShot ZOOM είναι μια φορητή, μονοφθάλμιου τύπου, φωτογραφική μηχανή με σταθερό φακό, ικανή για full HD βίντεο και σούπερ-ζουμ. Με 100mm, 400mm και ένα ψηφιακά εκτεταμένο ζουμ 800mm[1], αυτή η συμπαγής ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για τις οικογένειες που απολαμβάνουν τις υπαίθριες δραστηριότητες ή τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φύσης που θέλουν να προσεγγίσουν την άγρια ζωή από μακριά.

Η Canon PowerShot ZOOM επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να κινηματογραφούν μακρινά θέματα σαν να βρίσκονται μπροστά τους. Είτε καταγράφετε τη σκηνή στην οποία το παιδί σας σκοράρει ένα νικητήριο γκολ από τις πλάγιες γραμμές, είτε εντοπίζετε ένα σπάνιο πουλί, το ζουμ 3 βημάτων επιτρέπει άμεση οπτική και ψηφιακή μεγέθυνση. Φτάνοντας τα οπτικά εστιακά μήκη 100 mm και 400 mm σε ανοίγματα διαφράγματος f/5.6 και f/6.3 αντίστοιχα, η Canon PowerShot ZOOM επιτυγχάνει καθαρή εστίαση σε μακρινά θέματα.

Με το εκτεταμένο ισοδύναμο ψηφιακό ζουμ 800mm, αυτή η δυνατότητα τηλεφακού είναι ιδανική για περιστασιακούς παρατηρητές πουλιών και εξερευνητές της φύσης. Ζυγίζοντας μόνο 145g, αλλά με ένα εξαιρετικό επίπεδο ζουμ, για το μέγεθός της, αυτή η σχεδίαση μοναδικού φακού επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν με ποιότητα στατικές εικόνες και βίντεο χωρίς την ανάγκη για βαρύ εξοπλισμό, κάτι που είναι ιδανικό για τη σύλληψη σημαντικών στιγμών, όταν ακριβώς συμβαίνουν.

Tech: Τελευταία Ενημέρωση