ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Google Pixel 4a: Πλήρες review της κάμερας πριν καν κυκλοφορήσει

Το Google Pixel 4a έχει μονή πίσω κάμερα και μονή selfie

Περιμένουμε η Google να παρουσιάσει το επόμενο mid-range smartphone της μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, υπήρξε κάποιος που έκανε review την κάμερα του Google Pixel 4a πριν καν αυτό κυκλοφορήσει.

Πριν λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του YouTube καναλιού TecnoLikePlus, Julio Lusson, δημοσίευσε στο Twitter κάποια δείγματα φωτογραφιών που ισχυρίζονταν ότι ανήκουν στην κάμερα του Google Pixel 4a.

Τώρα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο review της κάμερας και ένα αναλυτικό κείμενο στο οποίο παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις ενός pre-release Pixel 4a που έχει στα χέρια του.

Χαρακτηριστικά κάμερας

Το Google Pixel 4a έχει μονή πίσω κάμερα και μονή selfie. Στο module υπάρχει ο αισθητήρας 12.2MP Sony IMX363, με διάφραγμα f/1.73 και 1.4μm pixel, που χρησιμοποιούν τα Pixel 3a και Pixel 4. Αντίστοιχα, η selfie κάμερα έχει τον ίδιο αισθητήρα με τα Pixel 3 και 3a, δηλαδή τον 8MP Sony IMX355, με διάφραγμα f/2.0 και 1.44μm pixel.

Όσον αφορά τα modes και τις λειτουργίες της κύριας κάμερας, το επερχόμενο mid-range έχει Portrait Mode, το Astrophotography Mode που έκανε ντεμπούτο με το Pixel 4, Night Sight, HDR+, και σύμφωνα με τον Lusson Dual Exposure Controls.

Επιδόσεις κάμερας

Ο Julio Lusson αναφέρει ότι το Portrait Mode του Google Pixel 4a δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από αυτό του προηγούμενου μοντέλου, Pixel 4, κάτι που ήταν σχετικά αναμενόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X