ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Google – Facebook: Οι υπάλληλοι θα μπορούν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το 2021

Όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το τέλος του 2020. Η αρχή έγινε με τις Amazon και Microsoft, και τώρα ακολουθούν την ίδια τακτική οι Google και Facebook.

Οι πρώτες εταιρείες που επιτρέπουν την τηλεργασία

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Amazon ανακοίνωσε ότι όλα τα μέλη του HQ θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τουλάχιστον στις 2 Οκτωβρίου του 2020.

Μετά από λίγες ημέρες, η Microsoft ακολούθησε το παράδειγμα της Amazon και δήλωσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι μέχρι τουλάχιστον το τέλος Οκτωβρίου.

Οι δύο εταιρείες, θα δουν πώς θα δράσουν μετά το πέρας των ορισμένων ημερομηνιών και θα προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις εγκαίρως.

Η συνέχεια δόθηκε με δύο ακόμα κολοσσούς

Ο CEO της Google, Sundar Pichai, είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα εργάζονται από την ασφάλεια του σπιτιού τους μέχρι και την 1η Ιουνίου.

Τώρα, ο Pichai επέστρεψε με μία νέα δήλωση. Όπως αναφέρει ο CEO, οι εργαζόμενοι της Google μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020. Ωστόσο, όσοι απαιτείται να βρίσκονται για οποιονδήποτε λόγο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της.

Η τελευταία εταιρεία που επιτρέπει την εργασία από το σπίτι μέχρι το τέλος του 2020 είναι η Facebook. Ο CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg, είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι ακυρώνονται όλα τα φυσικά events μέχρι και τον Ιούνιο του 2021.

Αυτή τη φορά, ο Zuckerberg δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι του Facebook θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το προσωπικό που κρίνεται αναγκαίο να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση