ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί επέλεξα ως δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου ένα Huawei Watch GT 2 Pro;

Η ιδανική επιλογή για του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς οι αιώνια ερωτευμένοι σχεδιάζουμε ήδη πώς θα την περάσουμε.

Φέτος, βέβαια, τα πράγματα είναι λίγο, έως πολύ, διαφορετικά. Ούτε ρομαντικό δείπνο σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο, ούτε διήμερη απόδραση σε κάποιο cosy ξενοδοχείο, με θέα τις χιονισμένες πλαγιές. Αυτή την χρονιά πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε την αγάπη μας – όχι μόνο αυτή την συγκεκριμένα ημέρα αλλά και αυτήν – με άλλους τρόπους.

Ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλουδιών αλλά και ένα δώρο είναι must. Αλλά και πάλι, τι δώρο να κάνεις, όταν έχεις ήδη εξαντλήσει τις πιο εύλογες επιλογές; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει η Huawei με μία μοναδική προσφορά για τους ερωτευμένους: με κάθε αγορά Huawei Watch GT 2 Pro, παίρνετε δώρο το Huawei Watch FIT.

Η ιδανική επιλογή για του Αγίου Βαλεντίνου

Ακούγεται περίεργο σαν δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου; Κι όμως είναι ένα χρηστικό δώρο και συνάμα συμβολικό, hi-tech αλλά και fashion. Μια ανάγνωση παρακάτω θα σας πείσει γιατί είναι μια τέλεια επιλογή.

Εάν είστε λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής, θα ανταμειφθείτε. Πώς; Το Huawei Watch GT 2 Pro διαθέτει δεκάδες λειτουργίες για παρακολούθηση της φυσικής σας άσκησης, υγείας αλλά και ύπνου ή ακόμη και των καρδιακών σας παλμών. Μια συσκευή που θα σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και τις λειτουργίες του, να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας αλλά και να ακούσετε μουσική πιο συχνά.

Ένα ιδανικό εργαλείο που προσφέρει ακόμη και ποικίλα προγράμματα προπόνησης. Βγείτε μια βόλτα, φορώντας το νέο σας smartwatch και επιστρέφοντας δείτε πόσα βήματα κάνατε. Την επόμενη ημέρα, σίγουρα θα προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα. Και με δώρο το Huawei Watch FIT, δεν θα χρειάζεται πλέον να βγαίνετε μόνοι σας, αλλά με την σύντροφό σας. Προσέχετε τον εαυτό σας αλλά και την αγαπημένη σας.

Μήπως είστε ανταγωνιστικοί με το άλλο σας μισό; Εάν ναι, δεχθείτε την πρόκληση, διαλέξτε μερικά από τα αγαπημένα σας αθλήματα, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και στο τέλος, συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Είναι πιθανό ότι μπορεί η σύντροφός σας να σας νικήσει, αλλά τουλάχιστον εάν πρόκειται να χάσετε, ας είναι από τον αγαπημένο σας.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, ενώ παράλληλα μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις σας μέσω Βluetooth.

Δείξτε στο άλλο σας μισό πόσο πολύ το αγαπάτε, προσφέροντας ένα δώρο ουσίας. Ένα εργαλείο για να παρακολουθεί την υγεία του, ώστε να περάσετε μαζί πολλές ακόμη γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου. (Η προσφορά ισχύει από 1η έως 14 Φεβρουαρίου μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei!).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα social media του brand:Facebook, Instagram και YouTube.

Πηγή: iefimerida.gr

Tech: Τελευταία Ενημέρωση