ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
17° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Γ. Καρούσος στο Digital Agenda - Προκήρυξη προσφορών τις επόμενες μέρες για το Μουσείο Λευκωσίας

Τα όσα ειπώθηκαν στο συνέδριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης των προσφορών για την ανέγερση του νέου μουσείου Λευκωσίας είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, μιλώντας στο Digital Agenda Cyprus Summit.

Το νέο αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας θα αποτελέσει ορόσημο για ολόκληρη τη Μεσόγειο, όχι μόνο για την Κύπρο και ο προϋπολογισμός του μουσείου θα είναι ύψους 115 εκατ ευρώ με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωση τους 40 μήνες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο του προϋπολογισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας με στόχο να επαναπροσδιοριστεί το κέντρο της Λευκωσίας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης προσθέτοντας ότι με τη δημιουργία του νέου μουσείου το κέντρο της Λευκωσίας θα καταστεί μόνιμα αναζωογονημένο.

Από την πλευρά της η κυρία Θεώνη Ξάνθη δήλωσε ότι, «το ότι σχεδιάσαμε ένα ανοικτό Μουσείο είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε τα πράγματα, θα πρέπει να υπάρχει κοινωνική συνοχή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH