ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Facebook: Πώς να κάνετε κάποιον mute χωρίς να το μάθει

Τι συμβαίνει όταν κάνετε mute κάποιον στο Facebook

Το Facebook είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που σας συνδέει με φίλους και συγγενείς με τους οποίους δεν αλληλεπιδράτε καθημερινά μέσω μηνυμάτων, συνομιλιών WhatsApp ή κλήσεων. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι ενοχλητικοί ή να αναρτούν πράγματα που δεν σας αρέσουν, κάνοντάς σας να νιώθετε άβολα.

Από τη στιγμή που δε μπορείτε να τους σβήσετε, λοιπόν, τί μπορείτε να κάνετε για να ησυχάσει το κεφάλι σας; Μπορείτε να τους κάνετε mute ώστε οι αναρτήσεις τους να μην εμφανίζονται στη ροή σας.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε mute κάποιον στο Facebook

Όταν κάνετε mute έναν χρήστη ή σελίδα στο Facebook, δεν θα βλέπετε τις αναρτήσεις τους στη ροή ειδήσεων και δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις αναρτήσεις τους.

Το Facebook σάς δίνει δύο επιλογές για να κάνετε mute. Η πρώτη είναι να βάλετε το άτομο σε αναμονή για 30 ημέρες και η δεύτερη να τον κάνετε μόνιμα mute με unfollow. Και οι δύο αυτές αλλαγές μπορούν να αντιστραφούν και το άλλο άτομο δεν θα μπορεί να καταλάβει κάτι.

Εκτός από τη σίγαση κάποιου και την κατάργηση των αναρτήσεών του από τη ροή σας στο Facebook, μπορείτε να σταματήσετε τις συνομιλίες στο Facebook Messenger για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Τέλος, μπορείτε να σταματήσετε και τις αναρτήσεις των stories, ώστε να μην βλέπετε τις ιστορίες τους στη ροή σας.

Πώς να κάνετε mute κάποιον στο Facebook

Μπορείτε να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του για κινητά ή μέσω web.

Aκολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνό σας ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό της και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
2.Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη ροή ειδήσεων του Facebook και εντοπίστε την ανάρτηση του ατόμου που θέλετε να κάνετε mute.
3.Κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην ανάρτηση και επιλέξτε την επιλογή Αναβολή X για 30 ημέρες για σίγαση για 30 ημέρες.
4.Για μόνιμο mute κάποιου στο Facebook, επιλέξτε την Κατάργηση παρακολούθησης.
5.Για να κάνετε unfollow κάποιον, επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ του στο Facebook.
6.Ανοίξτε τη λίστα φίλων σας στο Facebook ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να αναζητήσετε άτομα που θέλετε να κάνετε σίγαση.
7.Στο προφίλ τους, πατήστε το κουμπί Φίλοι και επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση follow για σίγαση.

Πώς να κάνετε mute τα stories του Facebook

Αν δεν θέλετε να βλέπετε τις ιστορίες κάποιου στη ροή σας στο Facebook, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε σίγαση των ιστοριών του.

1.Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε παρατεταμένα την ιστορία που θέλετε να κάνετε σίγαση.
2.Επιλέξτε την επιλογή Mute της ιστορίας κάποιου.
3.Ορίστε το χρονικό πλαίσιο και πατήστε Mute για σίγαση των ιστοριών τους.

Πηγή: techblog

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση