ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
30 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έτσι θα είναι τα Windows 11

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο λογισμικό

Μετά την ενημέρωση της Microsoft ότι θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου λογισμικού.

Το Φθινόπωρο του 2025 η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τα Windows 10 που κυκλοφόρησαν πριν από έξι χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία ετοιμάζει ήδη το επόμενο λογισμικό της, που όπως όλα δείχνουν θα λέγεται Windows 11.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μέρα παρουσίασης των νέων Windows αλλά αναμένεται αυτή θα είναι η 24η Ιουνίου. Εκείνη τη μέρα η Microsoft έχει προγραμματισμένη ενημέρωση με την παρουσία του CEO Σάτι Ναντέλα και του υπεύθυνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, Πάνος Πανάι.

Οι πρώτες εικόνες από τα Windows 11

Τα τελευταία 24ωρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν το νέο λειτουργικό της Microsoft. Μια μεγάλη αλλαγή υπάρχει στην γραμμή εργασιών και στο κουμπί της έναρξης. Η περιήγηση μέσα στους φακέλους φαίνεται πως ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή των Windows 10

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH