ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται τα νέα samsung Note 10, 10+

Στις 7 Αυγούστου το νέο flagship phone από την Samsung

Θαλής Λοττίδης

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων η Samsung, η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικών στον κόσμο, ανακοινώνει και φέτος στις 7 Αυγούστου τα νέα Samsung Note 10 και Note 10+ στην εκδήλωση της "UnPacked" στη Νέα Υόρκη.

Τιμές και ημερομηνίες

Τα galaxy note 10 και 10+ θα παρουσιαστούν στις 7 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε σχετικά η samsung, και οι προπαραγγελίες θα είναι διαθέσιμες απο τις 9 Αυγούστου. Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες για αγορά στις 23 Αυγούστου και οι τιμές για το galaxy note 10 φημολογείται πως θα αρχίζουν από €999 και το galaxy note 10+ από €1149.

Μέγεθος οθόνης, CPU, RAM

Το μέγεθος της οθόνης του galaxy note 10 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 6.3 ίντσες AMOLED, ενώ του galaxy note 10+ θα είναι 6.8 ίντσες AMOLED. Το τσιπ/ CPU του galaxy note 10 και 10+ θα είναι ο νέος snapdragon 855+. H RAM του note 10 θα είναι 8GB, ενώ για το note 10+ αυτό θα αυξάνεται στα 12GB.

Μπαταρία

Το galaxy note 10 θα είναι διαθέσιμο σε warp charge 45w, όπως το one plus 7 pro και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι δεν θα διατίθεται σε wireless charger, όπως και one plus 7 pro. Σχετικά με την μπαταρία, η Samsung είπε ήδη ότι θα έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έβαλε ποτέ σε smartphone. Το 2016 βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες μπαταρίες έχουν και μεγάλα προβλήματα..., όταν το galaxy note 7 άρχισε να καίγεται, ακόμα και σε τσέπες, αν και οι θεωρείται ότι αυτό συνέβη σε ελάχιστα Galaxy Note 9.

Και κάτι ακόμη

Η Samsung ανακοίνωσε ήδη το νέο watch active 2 έξι μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του watch active, ενώ παρουσίασε και τον αντίπαλο του Ipad Pro, το Galaxy Tab S6.

 

 

Και κάτι ακόμη

Η Samsung ανακοίνωσε ήδη το νέο Watch Active 2, έξι μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του Watch Active, ενώ παρουσίασε και τον αντίπαλο του Ipad Pro, το Galaxy Tab S6.

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X