ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Επικοινωνία στο άπειρο με το νέο πλάνο Unlimited Everything της PrimeTel!

Αυτό το καλοκαίρι απελευθερώνει την επικοινωνία σου

Η PrimeTel καλωσορίζει τους συνδρομητές της σε ένα κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων με το νέο πλάνο κινητής Unlimited Everything.
Το Unlimited Everything ήρθε για να προσφέρει απεριόριστο mobile internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας και απεριόριστα SMS με μόνο €49.90/μήνα!

Η PrimeTel αυτό το καλοκαίρι απελευθερώνει την επικοινωνία σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις απεριόριστη χρήση δεδομένων, απολαμβάνοντας ασταμάτητα σειρές, ταινίες, online shopping, ενημέρωση, video chat και stories στην πιο προσιτή τιμή.
Εκτός από αδιάκοπο σερφάρισμα, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές που θα επιλέξουν το νέο πλάνο, έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους με δωροεπιταγή €500, για να την εξαργυρώσουν στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone.

Αυτό που περίμενες…Ήρθε! Το νέο πλάνο κινητής Unlimited Everything της PrimeTel σου προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία με μόνο €49.90/μήνα!

Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους: Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και απόλαυσε επικοινωνία χωρίς όρια!

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Η CL8 προσθέτει ακόμα μια νέα ανταγωνιστική λύση στο φάσμα των υπηρεσιών της, την υπηρεσία Microsoft Office 365
Προωθητική Ενέργεια
 |  TECH
X