ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπεσε» το WhatsApp

Προβλήματα στην επικοινωνία

Προβλήματα παρατηρούνται στην εφαρμογή WhatsApp!

Συγκεκριμένα, η επικοινωνία φαίνεται πως είναι αδύνατη με την εφαρμογή να έχει «πέσει» σχεδόν σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το downdetector.

Το Downdetector αναφέρει σημαντική αύξηση με περίπου 60.000 αναφορές στο διαδίκτυο για τη μη λειτουργία της εφαρμογής. Οι χρήστες διαμαρτύρονται ότι τα μηνύματά τους δεν παραδίδονται. Ακόμα και όταν τα μηνύματα παραδίδονται, η εφαρμογή αδυνατεί να επισημάνει την κατάσταση παράδοσης.

Στο χάρτη διακοπών Downdetector live, οι περισσότερες πόλεις του μετρό, όπως το Δελχί, η Βομβάη, η Καλκούτα, η Τσενάι, η Βεγγαλουρού και η Λάκνοου, φαίνεται να είναι τα hotspots, αλλά επηρεάζονται περιοχές παγκοσμίως.

Η Meta απάντησε στα ερωτήματα του Business Today σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του WhatsApp. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Meta δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν επί του παρόντος προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων και εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε το WhatsApp για όλους το συντομότερο δυνατό».

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που αναφέρουν προβλήματα.

Εκτός από την εφαρμογή, το WhatsApp Web φαίνεται επίσης να επηρεάζεται από τη διακοπή και μπορούμε ο server της εφαρμογής απλά δεν συνδέεται πλέον. Όποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το WhatsApp Web θα υποδεχτεί ένα μήνυμα σφάλματος όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

Οι χρήστες διαμαρτύρονται ακόμη και για προβλήματα με τη λειτουργία κλήσεων στο WhatsApp. Η εφαρμογή δεν περνάει από τη φάση της "κλήσης" στη φάση του κουδουνίσματος. Το WhatsApp έχει υποστεί παρόμοια διακοπή λειτουργίας πέρυσι τον Οκτώβριο.

 

 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα Αρχείου

Έπεσε το Messenger του Facebook

Τα προβλήματα στο Messenger έρχονται μια μέρα μετά την «κατάρρευση» του Instagram παγκοσμίως, με πολλούς λογαριασμούς να ...
 |  TECH
Το 5ο Digital Agenda Cyprus Summit 2022, θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit 2022

Με τη θεματική ομπρέλα «The Crossroads» στοχεύει να ανοίξει τη συζήτηση για το πού οδεύουμε ως ανθρωπότητα, ως χώρα και ...
24news team
 |  TECH