ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπεσε το Twitter για χιλιάδες χρήστες παγκόσμια

Δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας

ΚΥΠΕ

Έπεσε το Twitter Inc για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο την Πέμπτη, για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Downdetector.com, που εντοπίζει τη διακοπή λειτουργίας σε διάφορες ιστοσελίδες.

Πάνω από 27.000 χρήστες υπέβαλαν αναφορές στο Twitter στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Χρήστες σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Βραζιλία και η Ιταλία ανέφεραν επίσης ότι το Twitter δεν λειτουργούσε.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας. Το Twitter δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό από το Reuters.

Το Twitter υπέστη τον Φεβρουάριο μια διακοπή λειτουργίας που είχε διακόψει τις υπηρεσίες για αρκετές χιλιάδες χρήστες του. Αργότερα, είπε ότι διόρθωσε ένα σφάλμα λογισμικού στον ιστότοπό του για micro-blogging.

Η διακοπή έρχεται λίγες μέρες αφότου το Twitter μήνυσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla Inc, Έλον Μασκ, για παραβίαση της συμφωνίας 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της εταιρείας και ζήτησε από το δικαστήριο του Ντέλαγουερ να διατάξει τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο να ολοκληρώσει τη συγχώνευση στα συμφωνηθέντα 54,20 δολάρια ανά μετοχή του Twitter.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση