ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλον Μασκ: Μετέτρεψε το κτίριο του Twitter σε ξενοδοχείο

Κρεβάτια, ντουλάπες και καναπέδες που ανοίγουν στο κτίριο που στεγάζει τους εργαζόμενους του Twitter

Ο Ελον Μασκ θέλει εργατικά χέρια διαρκώς. Έτσι, λοιπόν, μετά την απόφαση να απολύσει το 50% του προσωπικού του Twitter είχε δηλώσει ότι για πρώτο τουλάχιστον χρονικό διάστημα μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην εταιρεία θα φέρει στρώματα στα κεντρικά γραφεία για να κοιμούνται εκεί οι εργαζόμενοι αφού πρέπει για να λειτουργήσει ομαλά η πλατφόρμα να δουλεύουν άπαντες όλη μέρα με μόνη εξαίρεση λίγες ώρες ύπνου.

Διαρροές από το εσωτερικό της εταιρείας αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μασκ δίνει το παράδειγμα και από την μέρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά βρίσκεται όλη μέρα στα κεντρικά γραφεία και διαμένει εκεί το βράδυ. Φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το BBC δείχνει ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας υλοποίησε την απόφαση του να μεταφέρει εκεί εξοπλισμό διαμονής των εργαζομένων εκεί. Στις φωτογραφίες έχουν απαθαντιστεί χώροι της εταιρείας που έχουν μετατραπεί σε δωμάτια ξενοδοχείων με διπλά κρεβάτια και ντουλάπες ενώ υπάρχουν ακόμη και παντόφλες στη διάθεση των εργαζομένων. Στις φωτογραφίες εικονίζονται επίσης μεγάλοι καναπέδες που έχουν μετατραπεί σε κρεβάτια όπου κοιμούνται οι εργαζόμενοι.

Η εταιρεία έχει αποφύγει μέχρι στιγμής να σχολιάσει το ζήτημα αυτό και αρνήθηκε να απαντήσει στην επικοινωνία που προσπάθησε να έχει μαζί της το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση