ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυτή είναι η νέα τρέλα του φετινού καλοκαιριού!

Το HONOR Band 6 είναι ένας έξυπνος βοηθός - υγείας στο χέρι σου! Δηλαδή φορώντας το και μέσα από την μεγάλη του οθόνη μπορείς να τσεκάρεις και να μετρήσεις τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τις θερμίδες , ακόμα και την διάρκεια του ύπνου σου ώστε την επόμενη ημέρα να σου κάνεις προτάσεις ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου!

Μέτρηση Άγχους

Μην σε ξεγελάει το ωραίο design και ο απλός χειρισμός του , το HONOR Band 6, το νέο fitness tracker της HONOR μπορεί να μετρήσει και να σε ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο και για τα επίπεδα άγχους! Tο Band 6 αναλύει τα μοτίβα του καρδιακού σου ρυθμού και μπορεί να εντοπίσει πότε αισθάνεσαι άγχος. Το Band 6 προσφέρει επίσης εύκολες αναπνευστικές ασκήσεις, που σας καθοδηγούν αποτελεσματικά για να ανακουφιστείς από το άγχος και την ένταση όπου κι αν βρίσκεσαι!

10 λεπτά φόρτιση αρκούν για 3 ημέρες μπαταρία!

Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσεις για την μπαταρία του HONOR Band 6, καθώς διαρκεί έως και 14 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης του HONOR, ο χρόνος φόρτισης μόλις 10 λεπτών αρκεί για να τροφοδοτήσει το HONOR Band 6 για τρεις ημέρες, ενώ η πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 80 λεπτά.

Χτύποι της Καρδιάς

Εξοπλισμένο με τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού TruSeen ™ 4.0, το HONOR Band 6 μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως κρίσιμος δείκτης της υγείας σου, η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού μπορεί επίσης να εντοπίσει και να σας ειδοποιήσει εάν ο καρδιακός σου ρυθμός είναι πολύ υψηλός ή πολύ χαμηλός.

Personal Trainer

Αφιερωμένο στο να σε βοηθήσει να παραμείνεις δραστήριοι και να παρακολουθείς την πρόοδο της φυσικής σου κατάστασης ανά πάσα στιγμή, το HONOR Band 6 υποστηρίζει 10 δημοφιλείς τρόπους προπόνησης που καλύπτουν τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους / εσωτερικούς χώρους, περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους / εσωτερικούς χώρους, ποδηλασία εξωτερικού / εσωτερικού χώρου, εσωτερική κολύμβηση, ελλειπτικό, κωπηλατικό και δωρεάν προπόνηση.

Το HONOR Band 6 μπορεί να καταγράψει τον αριθμό των βημάτων σου, την απόσταση που καλύπτεται, τις θερμίδες που καίγονται, το ρυθμό, τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο και άλλα χρήσιμα δεδομένα, βοηθώντας να βελτιστοποιήσεις τις προπονήσεις σου και να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, το HONOR Band 6 εμφανίζει πέντε ζώνες καρδιακού ρυθμού, όπως Warm-up, Fat-burn, Aerobic, Anaerobic και Extreme, για να σε παρακινήσει να παραμείνεις στην ιδανική περιοχή. Όταν ο καρδιακός σου ρυθμός πλησιάζει την Extreme ζώνη, το HONOR Band 6 δονείται αυτόματα για να σε ειδοποιεί.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση