ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Porsche

Οι τιμές ξεκινούν από 9.500 ευρώ

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Porsche, που ξεκινούν από τις 9.500 ευρώ, δέχθηκαν μια ακόμα αναβάθμιση - αποδεικνύοντας το διαρκές ενδιαφέρον της εταιρείας του Zuffenhausen για αυτή τη μορφή ηλέκτρικής αστικής κινητικότητας.

Μετά την περσινή παρουσίαση των eBike Sport και eBike Cross, που είναι αντίστοιχα επικεντρωμένα περισσότερο στην άσφαλτο το πρώτο και στο χώμα το δεύτερο, τώρα τα δύο ηλεκτρικά ποδήλατα αναβαθμίστηκαν από την Porsche στους τομείς της ισχύος και της ενεργειακής απόδοσης.

Το eBike Sport, συγκεκριμένα, δέχθηκε τώρα στην εργοστασιακή του παράδοση ελαστικά της Continental για βελτιωμένη πρόσφυση, τετραπίστονη δαγκάνα φρένων της Magura στον πίσω τροχό, αλλά και τη δυνατότητα συνδεσιμότητας με το smarthphone του αναβάτη.

 Όσο για την πιο «περιπετειώδη» έκδοση eBike Cross, αυτή είναι πλέον εξοπλισμένη με αγωνιστικού τύπου ανάρτηση Fox 34, με πιρούνι διαδρομής 120 χιλιοστών, καθώς και με το νέο ηλεκτρικό μοτέρ ΕΡ-8 της Shimano.

Οι αναβαθμίσεις αυτές βγάζουν περαιτέρω στις επιφάνεια τις δυνατότητες των δύο e-bikes της Porsche, που διατίθενται με τιμές που ξεκινούν από 9.500 ευρώ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Porsche Design.

Πηγή: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση