ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία

Αρχικά μίλησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Άλλωστε, στις συνεντεύξεις Τύπου τον πρώτο λόγο έχουν οι προπονητές της φιλοξενούμενης ομάδας μετά από τους αγώνας.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, μετά από την ήττα που δέχθηκε (0-1) η ομάδα του στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μεταξύ άλλων είπε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του του έλεγξαν το παιχνίδι και μάλιστα επιβλήθηκαν της αντιπάλου. Μόνο που οι γαλαζοκίτρινοι κατέγραψαν μηδέν τελικές προσπάθειες, ενώ η αντίπαλος πέτυχε γκολ και είχε και ένα δοκάρι. Μονάχα τρεις καλές προϋποθέσεις είχε ο ΑΠΟΕΛ και καμία ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο. Όταν, δε, ερωτήθηκε για την ανυπαρξία φάσεων από πλευράς της ομάδας του στο α’ μέρος, απάντησε πως το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από αυτό.

Ακολούθως, ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε πως η Ανόρθωση δεν κινδύνεψε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Και πάλι διερωτάσαι: Όντως για το δεύτερο ημίχρονο αφορούσε αυτή η αναφορά;;; Και λες: Αφού ο ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη κατέγραψε έξι τελικές προσπάθειες και κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις, ενώ η Ανόρθωση δεν βγήκε σε καμία περίπτωση μπροστά με αξιώσεις, καταγράφοντας μηδέν τελικές.

Αν δημιουργούσαμε μια εικόνα στο μυαλό μας για τα πιο πάνω θα έμοιαζε ως εξής: Είναι σαν να κάθονται δύο άτομα δίπλα-δίπλα και ακούγοντας τους δύο προπονητές, αφότου είδαν τον αγώνα, να γυρίζουν και να κοιτάνε σαν «χάνοι» ο ένας τον άλλο και με μια φωνή να εκφράζουν την ίδια απορία. Αν άκουσαν -δηλαδή- καλά τα αφτιά τους...

Την ίδια ώρα, κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Κετσπάγια έχρισε τον ΑΠΟΕΛ ως φαβορί. Ο Τιμούρ μάλλον εισήγαγε στη σκακιέρα αυτό που λεν οι Άγγλοι «mind games», χρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως φαβορί, μήπως και του μεταφέρει την πίεση, απαλλάσσοντας ταυτόχρονα τους παίκτες του απ' αυτήν. Διότι ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να πετύχει την πρόκριση, πρέπει να ανατρέψει το αποτέλεσμα πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ.

Το πιθανότερο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως Κετσπάγια και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκληρά μαρκαρίσματα: Τελευταία Ενημέρωση