ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα καλύτερα έρχονται

Η χρονιά τέλειωσε ιδανικά και… έπεται συνέχεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια χθες βράδυ το σήκωσε, το έβαψε πράσινο, το έκανε δώρο στον κόσμο της που αναζητούσε με πάθος ένα τρόπαιο, Ήταν ένα ματς πραγματικά συγκλονιστικό, που κράτησε σε κατάσταση πολύ μεγάλης αγωνίας τις χιλιάδες του κόσμου που το παρακολούθησε, είτε από το γήπεδο της πρωτεύουσας, είτε από την τηλεόραση. Ιδιαίτερα δε η διαδικασία των πέναλτι ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς. Για τους συγκεκριμένους το ψεσινό ήταν όντως πέραν των αντοχών τους.

Η Ομόνοια παρά το ότι χθες αγωνιζόταν για ένα μεγάλο διάστημα με ένα παίκτη λιγότερο κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, ο δε πράσινος λαός όπως ήταν φυσικό τρελάθηκε με τον τρόπο που ήλθε η νίκη και η ταυτόχρονη κατάκτηση του τροπαίου. Ο ανυπέρβλητος λαός της Ομόνοιας ξαναένιωσε στο πετσί του μια μεγάλη χαρά και φόρεσε και πάλι το χαμόγελό του. Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν όλες αυτές οι προσδοκίες που από το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη και μετά δημιούργησε αυτό το σύνολο.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να πούμε ότι για μια ακόμη φορά όλα τα φώτα έπεσαν στον τεράστιο Φαμπιάνο

Ήταν ασφαλώς η χθεσινή κατάκτηση και μια δικαίωση για το Νιλ Λένον που με την έλευση του στην ομάδα άλλαξε άρδην την εικόνα της και την οδήγησε στην κανονικότητα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Δικαίωση και για τους ποδοσφαιριστές που ένοιωθαν άσχημα για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα και ήθελαν με κάθε τρόπο να επανορθώσουν.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να πούμε ότι για μια ακόμη φορά όλα τα φώτα έπεσαν στον τεράστιο Φαμπιάνο (πήρε το βραβείο του mvp) για τις δυο αποκρούσεις πέναλτι που έκανε και έστειλε την Ομόνοια στους ομίλους του Κόνφερενς Λινγκ –όπως έκανε στα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Φλόρα Ταλίν που έστειλε την ομάδα σε Γιουρόπα Λινγκ και Κόνφερενς Λινγ αντίστοιχα.

Η Ομόνοια είναι παρούσα. Τα καλύτερα έρχονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση