ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
20 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Το λάθος τατουάζ του Χοακίν Κορέα στα ελληνικά

Viral έγινε ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ για το τατουάζ του στα ελληνικά το οποίο μάλλον έκανε μετάφραση στο... Google translate!

Ο Χοακίν Κορέα κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο ίντερνετ και έγινε Viral όχι μέσω κάποιου απίθανου γκολ ή κάποιας «τρελής» ντρίπλας, αλλά μέσω του τατουάζ που φέρει στο χέρι του.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που απεικονίζει τον 27χρονο Αργεντίνο άσο της Ίντερ και της Serie A, αγκαλιά με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια αγώνα, αποκάλυψε ένα απίθανο τατουάζ που φέρει ο Κορέα στον δεξί του καρπό.

Στον καρπό του ο Κορέα αναγράφει στα ελληνικά παρακαλώ την λέξη «δωρεάν»! Ναι, καλά διαβάσετε, ο Αργεντίνος έχει γραμμένο τη λέξη «δωρεάν» πάνω στο σώμα του λες και πρόκειται να βγει και αυτός σε έκπτωση σε κάποιο μάρκετ για ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το λάθος έχει γίνει προφανώς γιατί ο Κορέα έκανε κάποια λάθος μετάφραση της λέξης «free». Ο ίδιος μάλλον ήθελε να γράψει «ελεύθερος» αλλά το google translate το οποίο προφανώς χρησιμοποίησε (ή μπορεί να ήταν και κάποιος φίλος του που ήθελε να τον τρολάρει, δεν γνωρίζουμε) τον απογοήτευσε.

Άγνωστο εαν ο ίδιος γνωρίζει για το λάθος του ή και αν έχει σκοπό να το διορθώσει.

Δείτε και μόνοι σας το στιγμιότυπο:

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
HOTSPOT  |  Viral  |  Serie A

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση