ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τηλεοπτική κάλυψη στα Πολεμίδια

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η αυλαία του νέου Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, που φέτος θα διεξαχθεί με διαφορετικό τρόπο. Θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά θα αυξηθούν. Δύο τηλεοπτικές μεταδόσεις περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική. θα μεταδοθεί από τη Cytavision το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Αναγέννησης Δερύνειας με τον Ονήσιλλο Σωτήρας. Και το παιχνιδι Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Αλκή από τη Cablenet .

Όσον αφορά ειδικά την Καρμιώτισσα η ομάδα δήλωσε φέτος για έδρα το Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών γιατί το γήπεδο αυτό έχει προσφάτως εξοπλιστεί πλήρως για σκοπούς τηλεοπτικών μεταδόσεων με τη συνδρομή της Cablenet. Που εγκατέστησε τις υποδομές. Ιντερνετ, καλωδιώσεις και όλα τα συναφή.

Η Καρμιώτισσα, που σημειωτέον ότι έχει ενισχυθεί πολύ ικανοποιητικά κατά την μετεγγραφική περίοδο έχει δηλώσει ως έδρα το ΓΣΖ για τους αγώνες κυπέλλου σε περίπτωση που κληρωθεί με ομάδα Α’ κατηγορίας.

Για την ιστορία να πούμε ότι η μετάδοση που θα γίνει το Σαββάτο στο ματς με αντίπαλο την Αλκή στις 4.30μμ είναι η δεύτερη στην ιστορία της ομάδας σε αυτό το γήπεδο. Η πρώτη είχε γίνει προ τριετίας σε ματς με την ΑΕΖ από τη Cytavision.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X