ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρήτρα 50.000 ευρώ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα, σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportday», παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην ομάδα της Αμμοχώστου από την Ομόνοια.

Πέραν από τον σχολιασμό των όσων συνέβησαν με την Ομόνοια (εδώ), μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα της Αμμοχώστου, με την οποία μάλιστα διατηρεί σχετική ρήτρα 50 χιλιάδων ευρώ για μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά:

Μέχρι πότε θα παίζει μπάλα ο Ρενάτο Μαργκάσα:

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θα δούμε πόσο θα αντέξω σε ψηλό επίπεδο στην πρώτη κατηγορία. Μετά θα πάω στη δεύτερη κατηγορία, μετά στην τρίτη, μετά στο αγροτικό και ύστερα θα παίζω με φίλους».

Θέλεις να κλείσεις την καριέρα σου στη Νέα Σαλαμίνα;

«Ακόμα δεν το σκέφτομαι αυτό είναι μακριά. Έχω πολλά να δώσω και θέλω να πετύχω πολλά, έχω αρκετά να κάνω ακόμα μέχρι να κλείσω την καριέρα μου και επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς να σκεφτώ το κλείσιμο της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας γι’ αυτά που κάνουν για εμένα. Την αγάπη που μου δείχνουν πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι. Δεν μετάνιωσα σε κανένα σημείο που ήρθα στην ομάδα, όλοι εδώ με αγκάλιασαν και νιώθω πολύ καλά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X