ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντου» σε δημοσιογράφους

Νέο περιστατικό στον χθεσινό ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ

Ακόμα ένα κρούσμα βίας σε δημοσιογράφους είχαμε χθες βράδυ, κατά την διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον καταλογισμό του πέναλτι για τους «γαλαζοκίτρινους» προκλήθηκε ένταση στα δημοσιογραφικά, όπου φιλοξενούνται συνάδελφοι που κάνουν ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Εκτός από διάφορες βρισιές που ακούστηκαν, οπαδοί στον περιβάλλοντα χώρο εκτόξευσαν μπουκάλια νερό ένα εκ των οποίων χτύπησε δημοσιογράφο εν ώρα εργασίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. 

Για μια ακόμη φορά τέτοιου είδους βίαια περιστατικά αποτελούν επίθεση στην ελεύθερη γνώμη στιγματίζοντας την ομαλή λειτουργία των δημοσιογράφων.

Αν και ζούμε στην εποχή της κάρτας, η ασφάλεια είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί διασφαλιστεί από τους αρμόδιους μ' αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να γίνονται έρμαιο στις ορέξεις των φανατικών, παραμένοντας όντως απροσταύτευτοι.

Το όλο θέμα θα πρέπει να εξετάσει τόσο το ΔΣ της ΕΑΚ όσο κυρίως και όσοι ειναι αρμόδιοι για να παρέχουν ασφάλεια στους επαγγελματίες προκειμένου να κάνουν την δουλειά σε ελεύθερο χώρο και όχι υπό τις απειλές των οπαδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X