ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λουκάκου-Ομπαμεγιάνγκ στην προσπάθεια για Σαββάκη

«Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν», σημειώνει ο ΠΑΣΠ στην ανάρτηση του

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο ΠΑ.Σ.Π. ενημερώνει για την προσπάθειας στήριξης προς τον Σαββάκη Χρίστου.

Δώθηκαν αρκετές φανέλες, ενώ ο Γιώργος Μερκής έδωσε φανέλες από την προσωπική του συλλογή, όπου ανάμεσα τους βρίσκονται αυτές των Λουκάκου και Ομπαμεγιανγκ.

Η ανάρτηση: 

Συνεχίζεται η εκστρατεία των ποδοσφαιριστών μέσω του ΠΑ.Σ.Π. για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Σαββάκη Χρίστου και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστές 11 ομάδων μάζεψαν μεταξύ τους μέσα στα αποδυτήρια ένα πολύ σημαντικό ποσό. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και καλούμε και τους ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων – ως μία οικογένεια – να συμβάλουν όπως μπορούν ώστε να βοηθήσουμε την οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου ο οποίος είναι σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Παράλληλα 6 ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. έδωσαν τις φανέλες τους για να δημοπρατηθούν για τον σκοπό αυτό. Πρόκειται για τους Γιώργο Μερκή, Κωστάκη Αρτυματά, Δημήτρη Χριστοφή, Ανδρέα Αβραάμ, Χάμπο Κυριάκου και Ivan Trichkovski.

Ο Γιώργος Μερκής μάλιστα, πέραν της δικής του φανέλας δώρισε για δημοπρασία και φανέλες από την προσωπική του συλλογή, που έχει πάρει από ανταλλαγές σε παιχνίδια που έπαιξε. Αυτές των Aubameyang, Casciaro, Acheampong, Muniain, Johnsen και Lukaku!

Όποιος θέλει να δημοπρατήσει για τις συγκεκριμένες φανέλες μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα www.charityidols.com

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
X