ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μοναδικότητα του πράσινου λαού

Στο 24sports μίλησε ο Λεάντρο Μαρκολίνι.

«Ήμασταν τρεις και τέσσερις μήνες απλήρωτοι και ήταν δύσκολο γιατί ήμουν αρχηγός και όλοι με έπιαναν τηλέφωνο. Κάποιοι δεν ήθελαν να παίζουν, ούτε να έρχονται προπόνηση και ήθελαν να κάνουν απεργία αλλά έπρεπε να παίξουμε για τους στόχους μας που ήταν ψηλοί και να βγούμε στην Ευρώπη. Επίσης έβλεπες την αγάπη του κόσμου στις εκδηλώσεις που έκανε ο σύλλογος. Πάντα όταν πηγαίναμε κάπου γινόταν χαμός από τον κόσμο που έδειχνε πόσο αγαπούσε τον σύλλογο. Ο κόσμος έδινε όλα τα λεφτά του και αυτό ήταν απίστευτο».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Λεάντρο Μαρκολίνι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνάδελφο Κωνσταντίνο Σωκράτους.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της συνέντευξης. Γιατί έρχεται να θυμίσει τη μοναδικότητα του κόσμου της Ομόνοιας. Μέσα σε συνθήκες της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που γνώριζε ο τόπος, (θυμάστε τι έγινε στις 15 Μαρτιου 2013), ο κόσμος με την τεράστια βοήθεια του –η πλειοψηφία με το υστέρημα της- βοήθησε την Ομόνοια να συγκεντρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου. Ο κόσμος τότε πρόσφερε με εισφορές γύρω στο ένα εκατομμύριο. Ένα φαινόμενο, (τηρουμένων των αναλογιών), με παγκόσμια διάσταση

Μόνο ο κόσμος της Ομόνοιας μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. «Ο κόσμος έδινε όλα τα λεφτά του και αυτό ήταν απίστευτο», είπε ο Λεάντρο που μαζί με τους συμπαίκτες του επισκέφθηκαν τότε όλην την ελεύθερη Κύπρο.
Π

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Θεούλης διαιτητής!

Θεούλης διαιτητής!

Έδωσε 4 κόκκινες, 15 λεπτά καθυστερήσεις και γιόρτασε με την ομάδα που ευνόησε την κατάκτηση του τίτλου
 |  HOT SPOT