ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Διαχείριση που σηκώνει συζήτηση»

Μετά από μία διετία όπου ο Νίκος Καλτσάς ήταν στους πιο σταθερούς παίκτες της Ανόρθωσης, ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί και αυτό μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις.

Έφυγε από την Ελλάδα πριν από τρία χρόνια έχοντας παίξει σε Βέροια, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και βρήκε την υγειά του στην Κύπρο o Νίκος Καλτσάς. Με την Ανόρθωση πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές, κατέκτησε ένα Κύπελλο, είχε την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στην Ευρώπη.

Χωρίς αμφιβολία οι μετοχές του ανέβηκαν σε μία win-win κατάσταση για τις δύο πλευρές. Η «Κυρία» στο πρόσωπο του 31χρονου winger βρήκε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της για τη διετία που μας πέρασε. Την πρώτη χρονιά είχε δέκα ασίστ και πέντε γκολ, τη δεύτερη εννιά ασίστ και έξι τέρματα. Αριθμοί που πολλοί θα τους ζήλευαν δηλαδή. Πέρυσι, μάλιστα, από κάποια στιγμή και μετά ο Τιμούρ Κετσπάγια τον χρησιμοποιούσε και ως δεξί μπακ.

Φέτος η διαχείρισή του σηκώνει συζήτηση. Ο χρόνος συμμετοχής του συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται να περιορίζεται. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Καλτσάς έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί ως ελεύθερος, αλλά εφόσον δεν αλλάξει κάτι προσεχώς, ας μην αποκλειστεί το να αποχωρήσει από τους Κυπελλούχους Κύπρου ακόμη και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση