ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγόρασε ομάδα πρώην μοντέλο του Playboy!

Η περιβόητη Άννα Μαρία Προντάν αγόρασε την Χέρμανσταντ από το Σίμπιου (ομάδα 1ης κατηγορίας) και ταράζει τα νερά του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι είναι από τις πιο αμφιλεγόμενες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες στην Ρουμανία. Η Άννα Μαρία Προντάν είναι ατζέντης πολλών γνωστών Ρουμάνων παικτών, σύζυγος του πρώην Ρουμάνου διεθνή ποδοσφαιριστή Κλαούντιου Ρέγκενκαμπφ και πλέον από σήμερα είναι και ιδιοκτήτρια ομάδας!

Η περιβόητη Άννα Μαρία Προντάν συμφώνησε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Χέρμανσταντ από το Σίμπιου (ομάδα πρώτης κατηγορίας), βάζοντας μπροστά την 21χρονη κόρη της Ρεμπέκα, που την βοήθησε να ξεπεράσει όποια νομικά κωλύματα υπήρχαν.

Η Προντάν προσπάθησε να αναμειχθεί τις περασμένες ημέρες σε ένα επιχειρηματικό fund που προσπάθησε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου, ωστόσο η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, κάτι που την οδήγησε στην απόκτηση της Χέρμανσταντ, που πλέον μετατρέπεται στην Νο. 1 μιντιακή ομάδα στην Ρουμανία.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Από επεισόδια στη Σερβία κατά των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

Προσοχή!

Η Σερβία θέτει σε κίνδυνο και το ποδόσφαιρο
 |  HOT SPOT