ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφιερωμένη... στον Μπούμπα Ντιόπ

Σαν σήμερα το πριν από δύο χρόνια ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Παπα Μπούμπα Ντιόπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών σκορπίζοντας θλίψη στη χώρα του και όχι μόνο.

Δύο χρόνια μετά η Σενεγάλη, ακριβώς την ίδια ημερομηνία, πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους να μην ξεχνούν τον «θρύλο» της χώρας τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ πανηγύριζαν οι ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης κρατούσαν ένα πανό με τη φωτογραφία του και το μήνυμα «a true lion never dies» (Ένα αληθινό λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ), αφιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη-πρόκριση στον αείμνηστο Ντιοπ.

Sport-fm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση