ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριβάλντο: Επιλέγοντας την ονειρική 5-a-side ομάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης σε συμπατριώτες του έδωσε ο «Ρίμπο»

Έχοντας κατακτήσεις τίτλους σε Βραζιλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα αλλά και... Ουζμπεκιστάν, ο Ριβάλντο θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους οργανωτικούς μέσους όλων των εποχών, βοηθώντας τη χώρα του να φτάσει στην κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002. Μιλώντας στην ιστοσελίδα 90min.com, ο «Ρίμπο» κλήθηκε να επιλέξει την καλύτερη 5-a-side ομάδα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε τέσσερις πρώην συμποδοσφαιριστές αλλά και συμπατριώτες του.

Στη θέση του τερματοφύλακα ο Ριβάλντο έκανε την ανατροπή παραμερίζοντας Ντίνα και Πέπε Ρέινα, επιλέγοντας τον Μάρκος Ρομπέρτο Σιλβέιρα ο οποίος αποτέλεσε σημαία της Παλμέιρας από το 1992 μέχρι το 2012, κατακτώντας παρέα με τον Ριβάλντο το παγκόσμιο κύπελλου του 2002. Στην άμυνα ο «Ρίμπο» έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον καλύτερο, ίσως, δεξιό οπισθοφύλακα όλων των εποχών, Καφού, ο οποίος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της «σελεσάο».

Στην επιθετική γραμμή τα δεδομένα ήταν μάλλον απλά για τον Ριβάλντο ο οποίος επέλεξε τον... εαυτό του, αλλά και τους Ροναλντίνιο και Ρονάλντο με κοινό σημείο αναφοράς το πέρασμα και των τριών από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X