ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δραματικές ώρες για τον Πελέ

Η νέα ανάρτηση της κόρης του προμηνύει κακές εξελίξεις

Τα νέα που έρχονται από τη Βραζιλία για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δεν είναι καλά, με την οικογένεια του να περνάει πολύ δύσκολές ώρες. Μάλιστα, η νέα ανάρτηση της κόρη του Βραζιλιάνου άσου προμηνύει κακές εξελίξεις.

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Άλλες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές γελάμε και συζητάμε για τις αστείες αναμνήσεις μας» ξεκινά την ανάρτησή της η κόρη του Πελέ.

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλο και να είμαστε κοντά του. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί» προσθέτει.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη «διαρροή» από την οικογένεια του Πελέ ότι ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει να αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αρκετά μέλη της οικογένειας του βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των γιατρών ο Πελέ βρίσκεται σε μονάδα ανκουφιστικής θεραπείας αφού έχει υποστεί νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια και από τις 29 Νοεμβρίου δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Πηγή: to10.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση