ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Εθνική Αργεντινής ο Μπελούτσι!

Μετά από οκτώ (!) ολόκληρα χρόνια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να παίξει βασικός κόντρα στη Βραζιλία!

O Εντγκάρδο Μπάουζα αποφάσισε να επαναφέρει τον Μπελούτσι αλλά και τον Εζεκίελ Λαβέτσι στην «αλμπισελέστε» για τους αγώνες με τη Βραζιλία και την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ μιας και ο Πάουλο Ντιμπάλα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 22χρόνος άσος της Γιουβέντους έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από τα καθοριστικά για την Αργεντινή παιχνίδια. Ο Μπάουζα αποφάσισε να αναπληρώσει το κενό του με τον Λαβέτσι που αγωνίζεται στην κινεζική Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν και τον Μπελούτσι που αγωνίζεται στην Σαν Λορέντσο.

Ο Λαβέτσι έχει 51 συμμετοχές στην «αλμπισελέστε» ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μόλις πέντε. Τελευταία φορά που ο 33χρόνος μεσοεπιθετικός είχε κληθεί στην Αργεντινή ήταν το 2008 για τους αγώνες με τη Χιλή και τη Βενεζουέλα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα σε ρόλο πλεϊμέικερ, πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Γκονζάλο Ιγκουαϊν στο 4-4-2 που χρησιμοποιεί ο Μπάουζα.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα επιστρέφει στην Αργεντινή μετά την ήττα της από την Παραγουάη και το 2-2 με το Περού, καθώς ήταν τραυματίας.

Ο Μπελούτσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από τις αρχές του 2008 ως το καλοκαίρι του 2009 μετρώντας 36 συμμετοχές και έξι γκολ.
Να σημειωθεί πως «κολλητός» του αλλά και κουμπάρος του είναι ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση