ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου...»

Ξέσπασε κατά των Άλβες-Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο!

Οι Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο καταδικάστηκαν πρόσφατα για βιασμό και ο Φελίπε Μέλο σε δηλώσεις που παραχώρησε τέθηκε ανοικτά εναντίον τους.

Ο 40χρονος χαφ αναφερόμενος στα εγκλήματά τους τόνισε πως πρέπει να πληρώσουν για τα όσα έκαναν, ενώ πρόσθεσε ότι αν το έκαναν αυτό στην κόρη του ίσως δεν… έδινε αυτή τη συνέντευξη!

«Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. "Α, γιατί δεν μιλάει ο τάδε;". Δεν μιλάει επειδή δεν αναγκάζεται να μιλήσει, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη συζήτηση.

Έχω μια κόρη 15 ετών. Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ για να σου δώσω αυτή τη συνέντευξη… Νομίζω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες.Τα νέα έρχονται σαν βόμβα, αλλά πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτά που έκαναν. Αφού καταδικάστηκαν, πρέπει να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Κι ας γίνει μάθημα.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό, δεν χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου πάνω από το κεφάλι κανενός. Πρέπει να πληρώσουν κι αφού πληρώσουν το τίμημα και φύγουν, πρέπει να επανακοινωνικοποιηθείς», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στην Globo και συνέχισε:

«Στο ποδόσφαιρο δεν θα τους επιτρέψουν να γυρίσουν, αλλά ούτε και να τους κλείσουν τις πόρτες, γιατί πλήρωσαν. Με τον νόμο πληρώθηκε αυτό. Πρέπει να πληρώσουν. Ο Ντάνι Άλβες έχει ήδη αποφυλακιστεί. Δεν το θέλω αυτό για κανέναν που έκανε κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Φανταστείτε την αίσθηση του κοριτσιού, των γονιών της.

Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ο τύπος, τελείωσε. Έχουμε καθήκον να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας κι αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο θέμα. Εκπαιδεύστε τους γιους σας και τις κόρες σας για να μην συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του χαφ της Φλουμινένσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση