ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Φιορεντίνα: Ο Μπελτράν αρνήθηκε να πάει στη Φλαμένγκο

Ο Αργεντινός επιθετικός αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία

Η Φιορεντίνα είδε να «ναυαγεί» μια συμφωνία που θα της έφερνε σημαντική οικονομική ανάσα, καθώς ο Λούκας Μπελτράν αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φλαμένγκο, παρότι οι «βιόλα» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απόφαση του Αργεντινού επιθετικού στερεί από την ομάδα της Φλωρεντίας πολύτιμους πόρους, οι οποίοι θα μπορούσαν να επενδυθούν στην απόκτηση νέου φορ.

Η ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση είναι δεδομένη και το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού παραμένει ψηλά στη λίστα των στόχων.

O Μπελτράν είχε μεταγραφεί στη Φιορεντίνα το καλοκαίρι του 2023 από τη Ρίβερ Πλέιτ αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ και σε 65 ματς στη Serie A έχει βρει δίχτυα 11 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Υπόλοιπες Χώρες: Τελευταία Ενημέρωση

X