ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τιμωρεί τον Τιμόστσουκ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ουκρανίας

Έγιναν γνωστές οι κυρώσεις στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή

Την αφαίρεση τίτλων και διακρίσεων στην Ουκρανία, όπως και την άδεια προπονητή του επιπέδου Pro από τον Ανατόλι Τιμόστσουκ, αποφάσισε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε και η ίδια στην επίσημη σελίδα της.

Να θυμίσουμε ότι ο Τιμότσουκ είναι βοηθός προπονητή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ από την πρώτη μέρα της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία παραμένει εκεί χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση για να αποχωρήσει, ούτε κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας εξετάσει τη προσφυγή της Επιτροπής Δεοντολογίας και Δίκαιου παιχνιδιού, σχετικά με τον Ανατόλι Τιμόστσουκ, η Επιτροπή Ελέγχου και Πειθαρχικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Ουκρανίας, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Να στερήσει από τον Τιμόστσουκ την άδεια προπονητή του επιπέδου Pro που εκδίδεται από το Κέντρο Αδειών UAF.
- Να δώσει εντολή στην διοίκηση της UAF να ζητήσει από τις δημόσιες αρχές να στερήσουν την Τιμόστσουκ από όλα τα κρατικά βραβεία και τους τιμητικούς τίτλους.
- Να του στερήσει όλους τους τίτλους, τα πρωταθλήματα, τα Κύπελλα, και το Σούπερ Καπ Ουκρανίας.
- Να αποκλειστεί από το επίσημο μητρώο παικτών των εθνικών ομάδων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουκρανίας.
- Να του απαγορεύσει να συμμετέχει σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητε στο έδαφος της Ουκρανίας εφ’ όρου ζωής.
Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, ο Ανατόλι Τιμόστσουκ, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, όχι μόνο δεν έκανε καμία δημόσια δήλωση σχετικά, αλλά ούτε διέκοψε τη συνεργασία του με τον σύλλογο των επιτιθέμενων».

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση