ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θυμίζει Όγιος ο Σίλας, χαμός στη Σπόρτινγκ(vid)

Ξέφυγε πάλι η κατάσταση, έπεσε και ξύλο

Μπέρδεμα δημιουργήθηκε στη Σπόρτινγκ, ένα από τα πολλά τα τελευταία χρόνια, καθώς ο Ζόρζε Σίλας που ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της ομάδας δεν είναι κάτοχος του UEFA Pro.

Είναι το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής και απαραίτητο για να προπονήσεις σε πρώτη κατηγορία, κάτι που ναι μεν μπορεί να καλυφθεί με κάποιον βοηθό, όπως έγινε κάποτε στην Κύπρο με τον Όγιος στην Ανόρθωση και διάφορους άλλους, όμως προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Ζοζέ Περέιρα, πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών στη χώρα της Ιβηρικής, ξέσπασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Renascença. Ανέφερε: «Μου είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος με δίπλωμα ιατρικής, όπως ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας, δέχεται να δουλεύει με άτομα που δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Αυτές είναι γελοίες και απαράδεκτες καταστάσεις».

Ο Σίλας, γεννημένος στη Λισαβώνα, εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Μπελενένσες και έχει το δίπλωμα UEFA A. Με την τέως πια ομάδα του είχε απολογισμό 16 νίκες, 21 ισοπαλίες και 26 ήττες. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΑΕΛ, Πάφο και Εθνικό Άχνας.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X