
Tην απόκτηση του Άλεξ Γκόγκιτς, γιου του παλαίμαχου άσου των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης και Ολυμπιακού Πειραιώς (ανάμεσα σε άλλες) Σίνισα, ανακοίνωσε η Χιμπέρνιαν.
Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, που έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο σε επίπεδο Ελπίδων, αγωνιζόταν την τριετία που μας πέρασε στην επίσης σκωτσέζικη Χάμιλτον και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στη νέα του ομάδα.
«Είμαι χαρούμενος που είμαι πάικτη της Χιμπέρνιαν. Είχα ευκαιρίες να πάω και να παίξω σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όμως λατρεύω τη Σκωτία και ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Χιμπέρνιαν. Είμαι εδώ για να την κάνω καλύτερη με όποιο τρόπο μπορώ. Είμαι περήφανος όταν κερδίζω την μπάλα για τους συμπαίκτες μου, είναι το κομμάτι του παιχνιδιού που απολαμβάνω περισσότερο. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», είπε ο Άλεξ μετά τις υπογραφές.
We are delighted to welcome Alex Gogic to Hibernian.
— Hibernian FC (@HibernianFC) July 10, 2020
"No-one needs to tell me how big a club this is. I am here to help make the team better in any way that I can."