ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκωτία: Ποδόσφαιρο; Καλό Καλοκαίρι...

Αποφασίζει και για το τι θα συμβεί αν η σεζόν δεν ολοκληρωθεί στο γήπεδο

Και επίσημα πλέον το πρωτάθλημα της Σκωτίας παίρνει αναβολή μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Μάλιστα την Παρασκευή θα υπάρξει ψηφοφορία στην Ομοσπονδία της Σκωτίας σχετικά με το τι θα συμβεί στις μικρότερες κατηγορίες.

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ξεκάθαρο. Τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης ήρθα με στόχο να σωθούν ζωές και έτσι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να επανέλθουν οι ομάδες στις προπονήσεις μέχρι τις 10 Ιουνίου» σημείωσε ο Rod Petrie πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

«Το ποδόσφαιρο στην Σκωτία χειροκροτεί και στηρίζει όλους όσους εργάζονται στο γενικό σύστημα υγείας της χώρας και δεν πρόκειται να τους βάλει επιπλέον βάρος σε μια στιγμή που δοκιμάζονται στα όρια τους ένεκα του Covid-19» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα το ερώτημα είναι τι θα συμβεί στην επόμενη μέρα. Όπως είπαμε και στην αρχή και οι 42 ομάδες των μικρών κατηγοριών θα ψηφίσουν την Παρασκευή για το μέλλον των μικρών κατηγοριών και αν αυτές πρέπει να διακοπούν οριστικά.

Τώρα για την πρώτη κατηγορία η Ομοσπονδία της Σκωτίας σημειώνει πως η απόφαση για αναβολή μέχρι τις 10 Ιουνίου θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο και ίσως την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν. Μέχρι τότε θα αποφασίσει και το τι θα συμβεί αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ποιος δηλαδή θα πάρει πρωτάθλημα, ποιοι θα βγουν Ευρώπη και τι θα γίνει με τη διαβάθμιση. Η απόφαση όμως για αυτά δεν θα έρθει πριν απ’ τις 23 Απριλίου όπου θα υπάρχει και η τηλεδιάσκεψη της UEFA η οποία και θα δώσει γραμμές.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X