ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πορτογαλία σαν Κύπρος: Αναβολή αγώνα από εμπάργκο αστυνομίας

Αναβολή στο Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Δεν παίχτηκε μπάλα ανάμεσα σε Φαμαλικάο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική της Primeira Liga να αναβάλλεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της.

Βλέπετε, η ελλιπής παρουσία της αστυνομίας δεν επέτρεψε στους ανθρώπους του γηπέδου να ανοίξουν τις θύρες, με τη σέντρα να μετατίθεται αρχικά κατά μία ώρα προτού αναβληθεί οριστικά.

Η περιορισμένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων οφείλεται στις πρόσφατες απεργιακές τους κινητοποιήσεις, με τους ιθύνοντες των δύο ομάδων και της λίγκας να επιχειρούν να βρουν λύση ωστόσο αυτό δεν συνέβη, την ώρα που η απουσία αστυνομικών έφερε και επεισόδια με απολογισμό έξι τραυματίες σε χώρους έξω από το γήπεδο...

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην αναβολή, με τη λίγκα να ξεκαθαρίζει ότι ο αγώνας δεν θα γίνει ούτε την επόμενη μέρα, καθώς ούτε για την Κυριακή (04/02) υπάρχει αισιοδοξία ότι θα εξασφαλιστεί η επαρκής παρουσία αστυνομικών στο “Estadio Municipal 22 de Junho”.

Στη σχετική ανακοίνωση της λίγκας, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «είχαμε εγγυήσεις από τις Αρχές ότι θα διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων και την τελευταία στιγμή, προς έκπληξή μας, ενημερωθήκαμε ότι οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί για το ματς της Φαμαλικάο με τη Σπόρτινγκ, δήλωσαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας ότι δεν μπορούν να παρευρεθούν για λόγους υγείας.

Η λίγκα απαιτεί η κυβέρνηση να προβεί σε έρευνα για τα όσα συνέβησαν και να αποδοθούν ευθύνες, καθώς και να αποζημιωθούν οι οπαδοί για όσα υπέστησαν δίχως να φταίνε».

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση