ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όχι από Σαρλερουά για δανεισμό Ανδρέου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Πρόταση για δανεισμό του Στέλιου Ανδρέου κατέθεσε στη Σαρλερουά η Έουπεν, σύμφωνα με βελγικό μέσο.

Προπονητής στο σύλλογο του Έουπεν είναι ο Έντουαρ Στιλ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Κύπριο διεθνή στόπερ, καθώς είναι αυτός που «έδειξε» τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021, όταν ο ίδιος βρισκόταν ακόμη στη Σαρλερουά.

Παρόλα αυτά, η απάντηση της ομάδας που έχει τα δικαιώματα του εξελίξιμου αμυντικού (συμβόλαιο μέχρι το 2026) ήταν αρνητική αφού παρότι το τελευταίο διάστημα έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα… φαίνεται πως παραμένει στα πλάνα του προπονητή του.

Μέχρι στιγμής ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τακτακαλά έχει μετρήσει 18 συμμετοχές, με την τελευταία όμως να καταγράφεται στις 11 Δεκεμβρίου.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι και την περσινή σεζόν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με τον Στέλιο Ανδρέου, ο οποίος άρχισε ως βασικός και στην πορεία είχε παραγκωνιστεί για κάποιο διάστημα. Συνεπώς, το ενδεχόμενο να επανέλθει στους πρώτους έντεκα της Σαρλερουά είναι κάτι που δεν πρέπει να αποκλείεται. Ειδικά απ' τη στιγμή που ο ίδιος απέδειξε πως δεν τα βάζει κάτω και δουλεύει σκληρά για τη βελτίωση του.

Βέβαια στο τραπέζι παραμένει και το σενάριο όπως στο τέλος της ημέρας να παραχωρηθεί κάπου αλλού είτε ως δανεικός, είτε ακόμη και με κανονική μεταγραφή (αν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του).

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση