ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ πίστεψαν στην γκέλα, αλλά η Πόρτο γλίτωσε

Οι φίλοι της Σπόρτινγκ πίστεψαν στη γκέλα των «δράκων», όμως οι Γουίλιαμ Γκόμες με πέναλτι στις καθυστερήσεις και Μοφί χάρισαν στην Πόρτο τεράστια νίκη, κρατώντας τη διαφορά στην κορυφή.

Δραματικό φινάλε είχε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την Πόρτο να παίρνει μια τεράστια νίκη στο Ντραγκάο κόντρα στην Αρούκα, χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γουίλιαμ Γκόμες έκανε το 2-1 στο 90+1' και στο 90+8' ο Μοφί διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι «δράκοι» είχαν προηγηθεί με τον Πιετουσέφσκι, όμως η Αρούκα δεν τα παράτησε και βρήκε την ισοφάριση στο 70' με τον Τζουαχρά, βάζοντας… φωτιά στο ματς, καθώς όλα έδειχναν ότι η Πόρτο θα άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», οι φίλοι της Σπόρτινγκ που περίμεναν την έναρξη του παιχνιδιού με την Εστορίλ, παρακολουθούσαν στα κινητά τους με αγωνία, ελπίζοντας σε μια γκέλα που θα τους έδινε την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, η διαφορά θα ήταν στο -5 και με πιθανή νίκη απέναντι στην Εστορίλ η Σπόρτινγκ θα μείωνε στους δύο βαθμούς.

Ωστόσο, το πέναλτι στις καθυστερήσεις άλλαξε τα πάντα. Ο Γκόμες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, χαρίζοντας στην Πόρτο μια νίκη-χρυσάφι που τη διατηρεί σε θέση ισχύος στην κορυφή με 65 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση