ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Κριστίανο μου ζήτησε το τηλέφωνο δύο τραγουδιστριών με αντάλλαγμα μία Πόρσε»

Ένας πρώην μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει μια ιστορία από το μακρινό 2009

Μια ιστορία από το μακρινό 2009 με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ο Ροντ Θόρνλεϊ. Ο μασέρ που εργαζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου στην ομάδα, μιλώντας σε μια εκπομπή που έγινε στο youtube μετέφερε κάτι που δεν ήταν γνωστό μέχρι και σήμερα.

Όπως αποκάλυψε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο του είχε ζητήσει το τηλέφωνο δύο τραγουδιστριών προσφέροντάς του σε αντάλλαγμα μια Πόρσε που είχε στη μισή τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φέρεται να ζήτησε το τηλέφωνο της Κιμπερλι Γουάιατ και της Ντάνι Μινόγκ, δίνοντας στον Θόρλεϊ την Πόρσε του, η οποία είχε αξία 50.000 ευρώ στην τιμή των 30.000.

Όπως περιγράφει ο Θόρνλεϊ, σε μια από τις θεραπείες που είχαν η τηλεόραση έπαιζε το X Factor, και όταν είδε την Ντάνι Μινόγκ ρώτησε ποια είναι αυτή και τον ρώτησε εάν μπορούσε να του βρει το τηλέφωνό της. «Εγώ είμαι ένας μασέρ και χειροπράκτης, αλλά έχω κάποιες ικανότητες. Μετά από 4-5 ημέρες κατάφερα να βρω το τηλέφωνό της και το έδωσα στον Κριστιάνο. Βγήκαν λίγες φορές αλλά δεν βγήκε πουθενά», ανέφερε και συνέχισε:

«Περίπου 4-5 μήνες αργότερα, και πάλι όταν παρακολουθούσε το X Factor είδε την Κίμπερλι Γουάιατ και μου ζήτησε το τηλέφωνό της. Όλοι ξέραμε ότι ο Κριστιάνο θα πήγαινε στην Ρεάλ στο τέλος της σεζόν. Αυτή την φορά όμως τον ρώτησα… ‘’Και εγώ τι θα κερδίσω;’’, ‘’Σου αρέσει το αυτοκίνητό μου; Όταν θα φύγω για τη Ρεάλ θα σου δώσω το αυτοκίνητό μου στη μισή τιμή’’. Είχε αξία 50.000, μου το έδωσε 30.000 και γω μετά το πούλησα 60».

Πηγή: Sport FM

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση