ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μουρίνιο: «Τώρα νιώθω περισσότερο προπονητής απ' ότι 10 ή 20 χρόνια πριν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε πως τώρα νιώθει καλύτερος προπονητής από ότι πριν λίγα χρόνια και αποκάλυψε το αγαπημένο του γήπεδο.

Καλύτερος προπονητής νιώθει τώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο από ότι πριν 10 και 20 χρόνια, τονίζοντας ότι η σκέψη του είναι μόνο στο κάθε ματς ξεχωριστά και όχι όσα έχει καταφέρει τόσα χρόνια.

«Αισθάνομαι πολύ περισσότερο προπονητής τώρα απ' ότι συνέβαινε πριν 10 ή 20 χρόνια. Αν ένας προπονητής δεν βελτιώνεται πάει να πει ότι έχασε το πάθος του και ότι δεν έχει την σωστή νοοτροπία για να προχωράει μέρα με τη μέρα.

Δεν είναι μια δουλειά που εξαρτάται από την ηλικία ή την φυσική σου κατάσταση όπως οι ποδοσφαιριστές. Είναι μια δουλειά που σε βοηθάει η εμπειρία να γίνεις καλύτερος. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μονάχα το κάθε επόμενο ματς και όχι όσα έχω πετύχει.

Αυτά που πέτυχα και οι τίτλοι που πήρα θα είναι εκεί για να τους κοιτάζω και να τους σκέφτομαι όταν σταματήσω. Τώρα απλά θέλω να σκέφτομαι μόνο το κάθε επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το αγαπημένο του γήπεδο στην Ιταλία απάντησε:

«Είναι το Σαν Σίρο, αν έπρεπε όντως να διαλέξω ένα αγαπημένο. Είναι γιατί εκεί έγραψα ιστορία με το τρεμπλ. Τώρα στη Ρόμα είναι διαφορετικό. Μένω στο κέντρο της πόλης και αυτό με βοηθάει να καταλάβω και πόσο σημαντική είναι η ομάδα για το μέρος αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση