ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γλιτώνει τη φυλακή

Ο Κουίνσι Πρόμες τελικά απέφυγε τη σύλληψή του στο Ντουμπά

Την 1η Μαρτίου, ο Κουίνσι Πρόμες , παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας, συνελήφθη στο Ντουμπάι, αφού κατά την παρουσία του εκεί προκάλεσε ατύχημα με αμάξι που είχε νοικιάσει, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Ο ίδιος είχε τραπεί σε φυγή, καθώς φοβόταν τη σύλληψη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκδοσή του στην πατρίδα του Ολλανδία, όπου έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 1,5 έτους για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξαδέρφου του, αλλά και 6 ετών για εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τη... γλίτωσε προς το παρόν, καθώς τελικά τιμωρήθηκε απλώς με πρόστιμο και απέφυγε τη σύλληψη στο Ντουμπάι. Με αυτόν τον τρόπο, ο ο Πρόμες πλέον έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη Ρωσία, η οποία δεν έχει υπογράψει συμφωνία έκδοσης κρατουμένων με τους Ολλανδούς και αποτελεί ουσιαστικά «καταφύγιο» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πρόμες καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο σε έξι χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή του σε λαθρεμπόριο άνω των 1.350 κιλών κοκαΐνης τον Ιανουάριο του 2020. Πέρυσι τον Ιούνιο, ο Ολλανδός καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή μαχαίρωσε τον ξάδερφό του. Προσφάτως, κατηγορήθηκε επίσης τον περασμένο Μάιο για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο κοκαΐνης, η οποία… αναχαιτίστηκε στην Αμβέρσα τον Ιανουάριο του 2020 σε μορφή δύο παρτίδων των 650 κιλών και των 713 κιλών η καθεμία. Εικάζεται ότι η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε ένα φορτίο από τη Βραζιλία, από όπου τα ναρκωτικά μεταφέρονταν σε δύο κοντέινερ στην πόλη του Βελγίου.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση